El públic torna a l'esport amateur

Podran accedir un màxim de 1.000 persones en competicions a l'aire lliure i 500 en instal·lacions tancades

L'afició tornarà dilluns als trinquets
L'afició tornarà dilluns als trinquets

Les noves mesures sanitàries que entraran en vigor dilluns permetran entrar fins a 1.000 persones a les instal·lacions esportives obertes i 500 a les tancades. Una mesura que afectarà les competicions amateurs dels distints esports, com la pilota, mentre que els entrenaments continuaran sense públic.

La celebració dels esdeveniments esportius i les competicions esportives no professionals que se celebren en instal·lacions esportives tant obertes com tancades, podran desenvolupar-se amb un aforament de públic màxim del 50 % i sempre mantenint la distància entre els diferents grups de convivència.

La pràctica d'activitat física i esportiva, dirigida per un professional, podrà realitzar-se en grups màxims de 10 persones en instal·lacions tancades, sent obligatori l'ús de la mascareta, o de 20 persones en instal·lacions obertes o a l'aire lliure, sempre sense contacte físic i mantenint la distància, no sent exigible l'ús de mascareta.

La participació d'esportistes serà de 300 en instal·lacions tancades i 1.000 en obertes, en espais naturals o en la via pública. L'aforament de piscines també augmenta fins al 75% mentre que l'ús de vestuaris i de dutxes tindrà una ocupació màxima del 50 % de la seua capacitat.

Pots llegir ací la resolució de 23 d'abril de 2021, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s’acorden mesures en matèria de salut pública en l’àmbit de la

Comunitat Valenciana a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19. 

També et pot interessar

stats