Per primera vegada es convoquen ajudes públiques per a projectes esportius a la Comunitat

Es poden sol·licitar del 18 al 31 d'octubre

Per primera vegada es convoquen ajudes públiques per a projectes esportius a la Comunitat
Per primera vegada es convoquen ajudes públiques per a projectes esportius a la Comunitat

Per primera vegada, s'han convocat ajudes a projectes en l'àmbit esportiu valencià, amb un total de 300.000 euros. Així s'ha publicat hui en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), on es convoquen per primera vegada ajudes a projectes singulars en l'àmbit esportiu per part de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. El pressupost total és de 300.000 € i el termini per a inscriure's comença demà.

Aquestes ajudes tenen com a finalitat subvencionar l'execució, al llarg del 2018, de projectes singulars en l'àmbit esportiu i l'activitat física que busquen, per mitjà de l'esport, resultats esportius (de representació, formatius o socials) amb la participació d'esportistes i entitats de la Comunitat Valenciana.

Les ajudes s'han separat en dos grups. En el primer (de tipus A) es fa menció als projectes que vulguen fomentar (a través de l'esport) activitats i hàbits saludables, valors positius i mediambientals, i també congressos extraordinaris, l’elaboració de material de divulgació esportiva, expedicions d'aventura, travessies, reptes, campanyes i intercanvis esportius que siguen ocasionals o temporals no permanents. La partida per a aquest apartat és de 250.000 euros.

En un segon grup (de tipus B), és necessària la participació directa d'esportistes o d’entitats de la Comunitat en activitats que no estiguen fixades en els calendaris esportius de competició ordinaris i oficial, amb una ajuda total de 50.000 euros.

En tots els casos, els diners tenen la finalitat de finançar les despeses corrents ocasionades per l'execució del projecte (com ara el material esportiu necessari per a l'activitat en concret, desplaçaments, adequació de les instal·lacions, etc.), però mai es donarà diners per a activitats professionals ni que comporten beneficis econòmics.

Podran demanar les subvencions tant particulars (empadronats a la Comunitat) com entitats locals, universitats o entitats sense ànim de lucre.

El termini per a la presentació de sol·licituds comença demà dijous, 18 d'octubre, i finalitza en 10 dies hàbils (fins al 31 d'octubre). Les sol·licituds s’efectuaran telemàticament i, per a fer-ho, s’accedirà a l’apartat dels serveis en línia de la seu electrònica de la Generalitat, accessible ací; i es buscarà en l’àrea d’ajudes, beques i subvencions el procediment corresponent a aquesta convocatòria, o bé s’accedirà directament per mitjà de l’adreça d’Internet. Per a obtindre més informació es pot consultar el DOGV del 17 d'octubre.

També et pot interessar

stats