El port de l'Oronet, protagonista de la Marxa Ciutat de València

L'ascens al port de l'Oronet, de tercera categoria, amb pendents del 10%, serà el punt més destacat que pujaran els 1.500 corredors de la prova.

VÍDEO | El port de l'Oronet, protagonista de la Marxa Ciutat de València

Els participants en el Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València tenen tres circuits de diversa llargària per a triar. Tots discorren per localitats de la serra Calderona i tots pujaran el port de l'Oronet, de tercera categoria. L'ascens, molt conegut entre els ciclistes, travessa les poblacions de Nàquera i Serra i és a l'entrada d'aquesta localitat on presenta més dificultat, amb pendents del 10%.

Més exigent és el repte que afrontaran els corredors de 105 i 190 quilòmetres. L'alt de Segart els espera amb trams d'un 21% de pendent. Un recorregut trencacames per al qual cal haver-se preparat de valent. Com reconeixen corredors habituals, entre ells l'exfutbolista i comentarista d'aquesta casa, Robert Fernández.

Als qui encara els queden forces tenen per davant l'ascens al port de La Chirivilla, entre Altura i Gàtova, abans de repetir el port de l'Oronet per a tornar a València. Tres reptes diferents per a l'únic gran fons de tot Europa que comença i acaba en una ciutat.

També et pot interessar

stats