El Platges de Castelló repeteix triple corona en la Copa d'Europa de cros

L'equip valencià s'ha imposat en les categories absoluta masculina, sub 20 masculina i relleu mixt, en la competició disputada a Albufeira

Dos atletes del Platges de Castelló, durant una prova
Dos atletes del Platges de Castelló, durant una prova / Twitter: @atletismoplayas

El Platges de Castelló ha repetit la triple corona aconseguida l'any passat a Orpesa en la Copa d'Europa de camp a través per clubs, que enguany s'ha disputat a Albufeira (Portugal). L'equip castellonenc s'ha imposat en les categories absoluta masculina, sub 20 masculina i relleu mixt.

La primera medalla d'or ha arribat en la categoria masculina sub 20, on Unai Naranjo (2n), Alex Pintado (7é), Mesfin Escamilla (12é) i Adrián Mosquera (19é), han assolit la primera posició, empatats a 21 punts amb l'ASD Toscana, de Burundi, segon, i del Fenerbahçe turc.

La principal basa del Platges per a aquest campionat era l'equip absolut masculí, que comptava amb la presència dels vigents campions del circuit mundial de cros Thierry Ndikumwenayo i Rodrigue Kwizera, que han finalitzat la prova primer i tercer, respectivament. Ángel Martínez (14é) i Alejandro Quijada (26é) també han contribuït a guanyar la medalla d'or.

El relleu mixt, malgrat la important baixa de Víctor Ruiz, s'ha sobreposat i ha aconseguit un triomf amb l'equip liderat per Mohamed Rea juntament amb Mireya Arnedillo, Carla Jiménez i Abderrahman.

Les dones, que van aconseguir el títol en categoria absoluta els dos últims anys, no han pogut revalidar la corona per tercera vegada i s'han quedat a només sis punts del pòdium.

També et pot interessar

stats