Triplet del Platges de Castelló en el Campionat d'Europa de cros

L'equip castellonenc s'ha endut la victòria a Orpesa en tres de les cinc categories: masculina, femenina i la mixta de relleus

Rodrigue Kwizera, en l'arribada a meta
Rodrigue Kwizera, en l'arribada a meta / Platges de Castelló

El Platges de Castelló ha sigut el gran guanyador del Campionat d'Europa de cros per clubs disputat a Orpesa en véncer en tres de les cinc categories que s'hi han disputat. El club amfitrió ha vençut per equips en les tres classificacions absolutes: masculina, mixta de relleus i femenina. A més, ha obtingut el triomf individual en la prova masculina i en la sub-20 femenina.

L'atleta de Burundi del club castellonenc, Rodrigue Kwizera, ha vençut en categoria masculina absoluta, per davant de l'italià Oscar Chelimo i el portugués Reuben Longosiwa. El cinqué lloc d'Aarón de las Heras i el sisé de Sergio Paniagua han permés al Platges assegurar-se també el títol per clubs.

En la categoria femenina absoluta, l'atleta del Sudan del Sud Anjelina Nadai s'ha imposat a la castellanomanxega Irene Sánchez-Escribano i a la portuguesa Fancy Cherono. El Platges de Castelló ha aconseguit el títol per clubs, ja que ha situat tres atletes entre les deu primeres: Likina Amebaw (sisena), Naima Ait Alibou (novena) i Cristina Espejo (desena).

L'equip mixt de relleus amb què el Platges de Castelló ha aconseguit el títol europeu l'han format Abde El Khayami, Mireya Arnedillo, Víctor Ruiz i Winnie Nanyondo.

En categoria sub-20 femenina, la victòria individual ha sigut per a l'asturiana del Platges de Castelló Mariam Benkert, per davant de la turca Edibe Yagiz i de la francesa Margot Dajoux. L'equip castellonenc ha acabat en sisena posició en la classificació per clubs.

Per acabar, en la masculina sub-20, Dismas Yeko ha guanyat el títol per davant del francés Vivien Delin i de l'italià Stefano Benzoni. El Platges de Castelló ha finalitzat segon per equips.

També et pot interessar

stats