El Peníscola trenca la mala ratxa en la Lliga

L'equip de Santi Valladares ha tornat a puntuar tres jornades després, en empatar 3-3 en la visita al Manzanares

Pani, en una acció del partit
Pani, en una acció del partit / Twitter: @peniscolafs

Després de l'heroica classificació per a la final a quatre de la Copa del Rei, el Peníscola ha tancat una setmana més que satisfactòria amb un empat a domicili contra el Manzanares (3-3). L'equip de Santi Valladares trenca així una ratxa de dues derrotes seguides i es manté dos punts per damunt de la zona de descens.

El duel no ha començat molt bé per als interessos dels del Baix Maestrat, ja que els locals s'han avançat amb un gol de Juanqui en pròpia porta. Diego Sancho ha restablit la igualada, però Raúl Campos ha tornat a avançar el Manzanares abans del descans. En la represa, el Peníscola ha capgirat el marcador amb gols de Juanqui i Víctor Pérez, però Juan Emilio ha tornat a empatar el duel. Els de Santi Valladares han buscat la victòria fins al final, atacant amb porter jugador, però la falta d'encert de cara a porteria els ha privat de sumar dos punts més.

El Barça trenca la ratxa de l'Alzira

L'Alzira ha vist truncada la bona ratxa, després de perdre 1-4 contra el Barça, en un partit en què ha merescut major sort. L'equip de Braulio Correal ha plantat cara al campió de la Lliga i fins i tot ha aconseguit empatar en l'inici de la represa amb un gol de Gon Castejón. Però l'eficàcia de l'equip català ha decantat el duel en favor dels blaugranes. Ara, els de la Ribera Alta es queden a quatre punts de la permanència.

També et pot interessar

stats