El Peníscola es classifica per a la final a quatre de la Copa (4-3)

L'equip de Santi Valladares s'ha sobreposat a l'actuació arbitral per a remuntar el partit contra el Barça

Els jugadors han celebrat amb l'afició la classificació per a les semifinals del torneig
Els jugadors han celebrat amb l'afició la classificació per a les semifinals del torneig / Twitter: @peniscolafs

El Servigroup Peníscola ha superat el FC Barcelona en una eliminatòria disputada a partit únic al pavelló Juan Vizcarro i disputarà la final a quatre de la Copa del Rei de futbol sala. En un duel marcat per l'actuació arbitral, que ha fet que no pujaren al marcador diversos gols dels locals, els de Santi Valladares es classifiquen per a les segones semifinals seguides.

L'equip del Baix Maestrat, que no guanya en la Lliga des de novembre, ha donat la campanada deixant fora el campió actual i l'equip més llorejat del torneig, amb huit títols en tretze edicions. Un impuls moral per a certificar la salvació. Juanqui, amb tres gols, ha sigut el gran protagonista, en bona part pels dos gols anotats en l'últim minut del partit. 

El mateix jugador ha sigut qui ha empatat només dos minuts després del primer gol del Barça, en el minut 11. Marcador amb el qual s'ha arribat al descans. Als tres minuts de la represa s'ha tornat a avançar l'equip català, que hui jugava de groc, però Diego Sancho, a la mitja hora de joc, ha tornat a posar la igualada en el marcador. 

A sis minuts del final, els visitants s'han tornat a avançar i han posat peu i mig en la final a quatre. Però aleshores ha arribat el doblet sobre la botzina de Juanqui, que ha generat el deliri al Juan Vizcarro de Peníscola. 

També et pot interessar

stats