El Peníscola rescata un punt d'or a Múrcia

L'equip de Santi Valladares ha empatat 4-4 contra El Pozo amb un gol d'Aicardo en els últims instants del duel

Aicardo celebra el gol de l'empat
Aicardo celebra el gol de l'empat / Twitter: @pensicolafs

El Peníscola ha sumat un punt molt valuós en la visita a El Pozo Múrcia, un dels històrics del futbol sala espanyol. L'equip entrenat per Santi Valladares ha empatat 4-4 gràcies a un gol d'Aicardo de doble penal quan faltaven dèsset segons per al final i es manté entre els huits primers, un lloc que li permetria jugar la Copa d'Espanya

Els del Baix Maestrat s'han avançat en el marcador amb un gol de Juanqui en el minut 5 i fins i tot han pogut ampliar la renda abans del descans. En l'últim minut de la primera part han disposat d'un doble penal que ha aturat el porter local i, tot seguit, els murcians han empatat mitjançant Gadeia, amb un llançament de doble penal.

En la represa, l'equip local ha capgirat el marcador i fins i tot han aconseguit distanciar-se en el marcador (4-2) quan faltaven només cinc minuts per a la fi del duel. Però el Peníscola no s'ha rendit i Quintela ha mantingut l'esperança de puntuar amb un gol en el minut 36. La recompensa a l'esforç visitant ha arribat a només dèsset segons del final. Aicardo no ha desaprofitat un nou llançament de doble penal i ha situat el definitiu empat a quatre, que deixa el seu equip huité, amb 15 punts.

Derrota de l'Alzira a Jaén

L'Alzira ha patit la segona derrota seguida després de caure de manera contundent a Jaén (6-0). L'equip entrenat per Braulio Correal es manté cuer, amb només dos punts, a sis de la zona de permanència.