El Peníscola planta cara al campió

L'equip de Santi Valladares ha perdut 3-1 contra el Barça en la segona jornada de la Lliga

Paniagua, en una acció del partit
Paniagua, en una acció del partit / Twitter: @peniscolafs

La segona jornada de la Primera Divisió de futbol sala ens ha deixat dues derrotes valencianes. El Peníscola ha perdut 3-1 en la visita al campió de la passada Lliga, el Barça, mentre que l'Alzira no ha pogut regalar un triomf a l'afició en el debut a casa, en caure 2-5 contra el Cartagena.

El Peníscola se'n va de buit del Palau

El líder després de la primera jornada, el Peníscola, ha caigut 3-1 contra el Barça al Palau Blaugrana, en un partit en què els del Baix Maestrat han competit molt bé i fins i tot han arribat a empatar.

Un gol solitari de José Mario en pròpia porta ha donat avantatge als catalans en la primera part. En la represa, el Peníscola ha fet un pas avant i Juanqui ha aconseguit restablir la igualada. Però l'alegria ha durat a penes un minut, ja que Matheus ha tornat a avançar els locals. Catela ha marcat el tercer i definitiu gol quan faltaven nou minuts, encara que els de Valladares no li han perdut la cara al duel fins al final.

Se li resisteix el primer triomf a l'Alzira

Després de l'amarga derrota en el debut en Primera Divisió contra l'Inter Movistar, l'Alzira tampoc no ha pogut guanyar en l'estrena a casa en la màxima categoria estatal. L'equip entrenat per Braulio Correal ha perdut 2-5 contra el Cartagena al Palau d'Esports.

Els visitants s'han avançat en el marcador pràcticament només començar i han ampliat l'avantatge en l'equador de la primera part per a anar-se'n al descans amb 0-2. Dos gols només començar la represa han dificultat l'intent de remuntada de l'Alzira que, tot i això, no s'ha rendit fins al final. Carlitos ha retallat distàncies quan faltaven deu minuts, però Waltinho ha refredat els ànims al Palau d'Esports amb l'1-5 a poc per al final. I novament Carlitos ha maquillat el resultat amb el 2-5 final.

També et pot interessar

stats