Debut agredolç de l'Alzira (7-6)

L'equip de Braulio Correal ha plantat cara a un dels històrics del futbol sala, però ha acabat perdent un partit que guanyava per 1-5 en el descans

Un jugador madrileny celebra un dels gols
Un jugador madrileny celebra un dels gols / Twitter: @InterMovistar

L'Alzira no ha pogut aconseguir la primera victòria de la seua història en la màxima categoria del futbol sala espanyol. L'equip que entrena Braulio Correal ha caigut per 7-6 contra l'Inter Movistar en el debut en Primera Divisió, després de portar la iniciativa durant molts minuts.

Els madrilenys s'han avançat en el marcador en el minut 6, amb un gol de Sepe, però la reacció de l'Alzira ha sigut fulgurant. Només un minut després, el cullerà Joan Miguel ha fet història en marcar el primer gol de la història en Primera dels de la Ribera Alta per a situar l'empat. Naranjo, Joan Miguel novament, Gon Castejón i Carlitos ha arredonit la festa alzirenca en la primera part, que ha acabat amb un espectacular 1-5.

En la represa, l'Inter ha retallat distàncies amb tres gols en tres minuts, però l'equip de Braulio Correal no s'ha afonat. Naranjo ha ampliat l'avantatge visitant amb el 4-6 a falta de nou minuts, i s'ha arribat al tram final del partit amb aquest resultat. Els madrilenys han arriscat amb el porter jugador i l'aposta els ha eixit bé, ja que han empatat ràpidament. I un penal de Naranjo per mans a l'àrea ha acabat amb el somni de l'Alzira de començar l'aventura en Primera puntuant. Però tot i la derrota, l'equip de la Ribera Alta ha donat una gran imatge en el debut en la màxima categoria estatal.