El Peníscola torna a guanyar quatre mesos després i abandona els llocs de descens directe

L’equip entrenat per Carlos Sánchez ha trencat una ratxa de sis derrotes seguides i ha superat el quart classificat, l’Inter Movistar, per 4-3.

Paniagua celebra el gol de la victòria
Paniagua celebra el gol de la victòria / Twitter: @peniscolafs

133 dies després, el Peníscola ha tornat a guanyar un partit en la Primera Divisió de futbol sala. L'equip entrenat per Carlos Sánchez ha vençut l'Inter Movistar, quart classificat, per 4-3 en un partit vibrant. S'ha fet esperar, però la victòria s'ha celebrat doblement, ja que ha permés els del Baix Maestrat abandonar els llocs de descens directe i trencar una ratxa de sis derrotes seguides.

El Peníscola ha portat sempre la iniciativa en el marcador i en el minut 2 ja anava per davant. Els madrilenys han neutralitzat tots els avantatges mínims dels locals i s'ha arribat als cinc minuts finals amb empat a tres. Paniagua, l'heroi del partit amb un hat-trick, ha fet el gol decisiu i ha donat tres punts vitals per a capgirar la dinàmica de l'equip i per a creure en la permanència en la màxima categoria del futbol sala estatal.

Després d'aquest important triomf, els peniscolans se situen en quinzena posició, la primera que evita el descens directe, amb 20 punts. Això sí, si acaba la Lliga en aquest lloc, haurà de jugar una promoció per a garantir-se una plaça en Primera Divisió la pròxima temporada. Ara mateix l'equip de Carlos Sánchez té un punt més que el Còrdova, que té encara tres partits pendents.

El Llevant rescata un punt a Jaén

El Llevant ha aconseguit un punt valuós en els últims instants del partit a Jaén (3-3) que el consolida en lideratge i li permet augmentar la distància respecte al seu màxim perseguidor, el Cartagena, que ha perdut contra el Ribera Navarra (9-4).

L'equip granota li ha donat la volta al gol inicial dels andalusos en l'inici de la segona part (1-2), però els locals han tornat a avançar-se a tres minuts per al final (3-2). Rafa Usín, amb una diana a un minut perquè sonara la botzina, ha rescatat un punt que els ha vingut molt bé i que ha suposat el definitiu 3-3. L'equip de Diego Ríos és primer amb 51 punts, tres més que el Cartagena i cinc més que el Palma.