Els penals deixen el Llevant fora de la Copa del Rei (3-3)

L'equip de Diego Ríos ha empatat fins a tres vegades el partit

Dos jugadors, del Llevant i de ElPozo Múrcia, lluiten per un baló
Dos jugadors, del Llevant i d'El Pozo Múrcia, lluiten per una pilotaó / Twitter: @ludfutbolsala

El punt de penal ha confirmat El Pozo Múrcia Costa Cálida com el primer finalista de la Copa del Rei, després d'haver empatat amb el Llevant (3-3).

Fede, el porter llevantinista, ha sigut expulsat, amb revisió del VAR inclosa, al minut 9 de partit després de tocar la pilota amb la mà uns centímetres fora de la seua àrea. El Pozo ha aprofitat la superioritat númerica i mig minut després s'ha avançat en el marcador.

Els blaugrana no han acusat el colp i han empatat cinc minuts després per mitjà de Lemos. Però l'equip murcià s'ha tornat a posar per davant abans del descans (1-2).

En el primer minut de la represa ha arribat el gol de l'empat, amb un gol en pròpia porta de Juanjo. Però la semifinal se li ha tornat a posar costera amunt a l'equip de Diego Ríos quan El Pozo ha fet el 2-3.

Quan la derrota semblava clara, el Llevant ha recorregut a la carta del porter jugador amb Lemos, el mateix home que en el 39, un minut abans del final, ha forçat els penals.

El finalista s'ha decidit en un torn de penals en què El Pozo s'ha imposat per 4-2 amb una gran actuació del seu porter Juanjo, que ha salvat l'últim llançament.