Pedro Martínez no revalidarà el títol a l'Obert de Xile

Bernabé Zapata es retira del torneig per lesió i el seu lloc l'ocupa Carlos Taberner

Pedro Martínez Portero, durant l'Obert de l'Argentina
Pedro Martínez Portero, durant l'Obert de l'Argentina / ATP Tour

La primera jornada de l'Obert de Xile ha portat novetats importants per a tres tenistes valencians. El tenista d'Alzira Pedro Martínez, vigent campió, ha caigut en primera ronda, mentre que Carlos Taberner disputarà el torneig en el lloc de Bernabé Zapata, lesionat.

Martínez Portero s'ha vist superat (6-2 i 6-0) en el seu retorn a les pistes de Santiago contra l'alemany Yannick Hanfmann, que arribava de la fase prèvia. L'alzireny va guanyar la temporada passada l'argentí Sebastián Baez per a sumar el seu primer, i de moment únic, títol ATP.

L'altra notícia negativa del dia ha sigut l'abandonament per lesió de Bernabé Zapata Miralles, que després d'arribar a semifinals en l'Obert de Rio de Janeiro, ha decidit parar la seua gira sud-americana. El valencià ja és el número 34 del món.

El seu lloc en el quadre l'ocuparà el també valencià Carlos Taberner, que malgrat caure en la prèvia, precisament contra Hanfmann, entra com a lucky loser (perdedor amb sort). Taberner s'enfrontarà en primera ronda al canari Roberto Carballés Baena.

També et pot interessar

stats