Pedro Martínez Portero, classificat per al Roland Garros

El tenista d'Alzira ha guanyat els tres partits previs que el duen al quadre final del Grand Slam.

Pedro Martínez Portero en el segon partit classificatori contra Robin Haase.
Pedro Martínez Portero en el segon partit classificatori contra Robin Haase.

El tenista valencià, Pedro Martínez Portero, s'ha classificat per a jugar el quadre final del Roland Garros per segona temporada consecutiva. El jove de 23 anys, d'Alzira, ha guanyat els tres partits previs necessaris per a participar en el Grand Slam de París. L'últim i definitiu, este dijous contra el nord-americà Ulises Blanch per 6-2 i 6-3. Abans ja havia guanyat l'holandés Robin Haase, per un doble 6-4, i l'alemany Daniel Masur per dos sets a un, amb un resultat de 7-5, 3-6 i 6-3.

Amb aquest resultat, el jove participa per segon any consecutiu en el Roland Garros. I malgrat que l’any passat no va passar de la segona ronda -va perdre contra el suís Henri Laaksonen-, enguany també ha participat en l’Obert d'Austràlia, en què va arribar a segona ronda del torneig, i en l’Obert dels Estats Units. En total, ja suma quatre participacions en els Grand Slams. A més, amb aquest resultat, el valencià, número 105 de l'ATP, es queda a només 40 punts de poder arribar al Top 100, el seu objectiu des de fa temps.

Cap altre dels valencians participants en la ronda prèvia del Garros ha aconseguit l'objectiu de participar en el gran torneig de terra batuda. Tot i això, la representació valenciana està assegurada amb Roberto Bautista, que malgrat que encara està en l’ATP500 d'Hamburg, on demà divendres s'enfronta en quarts de final al rus Andrei Rubilov, també es desplaçarà a París. El seu primer partit serà contra el francés Richard Gasquet. A més, també hi participarà el valencià d'adopció Pablo Andújar, que s'enfrontarà a l’italià Stefano Stravaglia.

També et pot interessar

stats