Pablo Andújar: "La victòria contra Federer m'ha fet creure que podia guanyar"

Pablo Andújar parla de la seua victòria contra Thiem

El tenista nascut a Conca, però de cor valencià, Pablo Andújar, està vivint unes de les setmanes més impressionants de la seua carrera. Andújar va aconseguir guanyar fa dues setmanes el suís Roger Federer en el torneig de Ginebra. Una fita difícilment repetible.

Però ara, ho ha tornat a fer. Aquest diumenge va derrotar el número quatre del tenis mundial, l'austríac Dominic Thiem, en la pista central de Roland Garros, la Philippe Chatrier, i després de remuntar dos sets en contra.

Un partit èpic i que ha suposat la consolidació d'un tenista veterà, si no ho estava ja, i que el posa en la primera línia de l'esport.

Així, un equip d'À Punt Mèdia ha aconseguit parlar amb Andújar. Assegura que està molt orgullós d'haver aconseguit passar a la següent ronda, però que és molt important baixar a la "terra" i centrar-se en el pròxim partit.

Andújar ha explicat que una de les claus del partit és que va mantindre "la fe i l'esperança que podia pegar-li la volta al partit" i, sobretot, després de la victòria contra Federer, que "m'ha fet creure més que podia guanyar".

També et pot interessar

stats