Nou rècord en la mitja marató d'Elx

Més de 2.000 corredors han participat en la 46a edició d'aquesta prova, que és la més antiga del món d'aquesta distància.

Bekele, guanyador de la 46a edició
Bekele, guanyador de la 46a edició / Mitja Marató d'Elx

A Elx s'ha celebrat la 46a edició de la mitja marató, la prova més antiga del món. L'atleta eritreu, Grizaw Bekele, ha batut el rècord de la prova amb un temps d'1 h 04' 33". La corredora Wafiya Benali repeteix el triomf de l'edició passada. 

Més de 2.000 corredors han participat en la prova que ha eixit del centre de la ciutat, a la Diagonal del Palau, i per un traçat urbà de 21 quilòmetres els participants han arribat a la meta, situada al passeig de l'Estació.

Rècord de la prova

Rècord de la prova

S'han complit els pronòstics i el favorit, Grizaw Bekele, ha arribat primer a la meta. El guanyador de la Mitja Marató d'Almeria ha batut un nou rècord de la carrera. Bekele ha fet un temps d'1h 04' 33", tres segons menys que l'anterior marca, establida l'any passat pel marroquí Hassan Aouchard, campió de les últimes edicions. 

La marroquina Wafiya Benali ha repetit el triomf del 2017 i ha sigut la primera amb un temps d'1 h 19' 59". La corredora de Crevillent, Neus Mas, ha arribat en segon lloc.

També et pot interessar

stats