Nadal supera Van de Zandschulp i se cita en quarts amb Fritz

Halep passa per damunt de Badosa, que cau eliminada de Wimbledon

Nadal celebra un punt en el partit de huitens de final
Nadal celebra un punt en el partit de huitens de final / Reuters

Cara i creu per als representants espanyols en la jornada d'aquest dilluns a Wimbledon. Rafa Nadal ha guanyat el neerlandés Botic Van De Zandschulp en els huitens de final, ronda en què cau eliminada Paula Badosa, que s'ha vist superada per la romanesa Simona Halep.

El tenista balear ha tornat a imposar-se sense cedir cap set en contra (4-6, 2-6 i 6-7) i jugarà per un lloc en les semifinals contra el nord-americà Taylor Fritz, un rival que li va guanyar fa uns mesos en la final d'Indian Wells. Abans, es varen imposar en l'Obert de Mèxic de 2020 amb victòria de Nadal.

L'espanyol, que torna enguany a Wimbledon després de tres anys sense disputar-lo, torna a ser el botxí de Van De Zandschulp, un rival a qui ja va eliminar en el camí cap al seu últim Roland Garros.

Halep passa per damunt de Badosa

Paula Badosa diu adeu a Wimbledon després de perdre en el partit de huitens de final contra la romanesa Simona Halep (6-1 i 6-2) en menys d'una hora de partit i deixa Espanya sense representats en el quadre femení.

La tenista espanyola no havia perdut cap set en els tres partits anteriors al torneig britànic contra Chirico, Bara i Kvitova. Tampoc Halep, número 18 del món i guanyadora de dos Grand Slams, havia cedit cap mànega en la primera setmana de competició.

Després de fer-se amb el primer joc, l'espanyola, número 4 del món, no ha aconseguit fer-se amb cap més en tot el primer set, després de cometre molts errors no forçats. En la segona mànega Badosa ha elevat el nivell dels seus colps al començament, la qual cosa li ha permés guanyar dos jocs, però de nou va caure en la imprecisió contra la solidesa des del fons de l'exnúmero 1 del món, que s'ha emportat 13 dels últims 16 punts del partit.

Badosa, a la dreta, felicita Halep per la victòria
Badosa, a la dreta, felicita Halep per la victòria / Reuters

També et pot interessar

stats