Nadal perd la final d'Indian Wells i la imbatibilitat

El tenista balear es va queixar en diverses ocasions d'un dolor al pit, que ja va patir en la semifinal contra Alcaraz

Nadal felicita Fritz pel títol a Indian Wells
Nadal felicita Fritz pel títol a Indian Wells / Agència Efe

Minvat per problemes físics i amb un gran desgast al cos, Rafa Nadal va perdre 6-3 i 7-6(5) la final d'Indian Wells, als Estats Units, contra el jugador local Taylor Fritz i posa punt final a l'extraordinària ratxa de vint partits seguits guanyant des que va començar l'any.

Fritz, de 24 anys i número 20 del món, va sorprendre el tenista masculí més llorejat de la història per a convertir-se en el primer estatunidenc a emportar-se la corona en el desert californià des d'Andre Agassi el 2001.

Després de l'èpic duel de més de tres hores contra Carlos Alcaraz, l'anomenat successor de Nadal, el balear va estar molt incòmode en la final, en què va haver de demanar en dues ocasions l'assistència dels serveis mèdics per a ajudar-lo amb els dolors al pit que ja havien aparegut en la semifinal.

Triple guanyador d'Indian Wells (2007, 2009 i 2013), Nadal s'ha quedat a les portes del seu quart Indian Wells i també del seu quart torneig seguit el 2022 després de les seues victòries en l'Obert d'Austràlia, Melbourne i Acapulco.

Nadal, que segueix d'aquesta manera amb 36 títols de Masters 1000 (un menys que el serbi Novak Djokovic), deixa ara els tornejos de pista dura després d'un impressionant començament de 2022 per a centrar-se en la seua gran especialitat, la temporada de terra batuda.

També et pot interessar

stats