Nadal i Alcaraz, a huitens de l'Open dels Estats Units per la via ràpida

Garbiñe Muguruza s'ha acomiadat de l'últim Grand Slam de la temporada en tercera ronda

Nadal i Alcaraz, durant els seus respectius partits
Nadal i Alcaraz, durant els respectius partits / Efe
hèc
04 de setembre 2022 - 11:30

Rafa Nadal i Carlos Alcaraz s'han sumat a Alejandro Davidovich i Pablo Carreño en els huitens de final de l'Obert dels Estats Units. Qui no els ha pogut acompanyar en la quarta ronda de l'últim Grand Slam de l'any ha sigut l'hispanoveneçolana Garbiñe Muguruza, que posa així punt final a una temporada decebedora.

Després d'haver de remuntar un set en contra tant en la primera com en la segona ronda, Nadal ha derrotat còmodament el francés Richard Gasquet en els setzens de final. El mallorquí s'ha imposat 6-0, 6-1 i 7-5 en dues hores i 17 minuts i ara es veurà les cares amb l'estatunidenc Frances Tiafoe.

Alcaraz tampoc ha tingut problemes per a classificar-se per als huitens de final i ha vençut l'estatunidenc Jenson Brooksby per un triple 6-3 en dues hores i 11 minuts. El deixeble de Juan Carlos Ferrero encara no ha perdut un sol set en el US Open i ara s'enfrontarà al croat Marin Cilic en quarta ronda. Amb aquesta victòria, la que en fa 47 enguany, el murcià es converteix en el tenista amb més triomfs del 2022.

La creu l'ha protagonitzada Garbiñe Muguruza, que no ha pogut superar la tercera ronda del torneig tot i disposar de dues pilotes de partit. La txeca Petra Kvitová l'ha guanyada en tres sets (5-7, 6-3 i 7-6) i deixa el quadre femení sense representació espanyola.

També et pot interessar

stats