Davidovich i Carreño ja estan en huitens de final de l'Open dels Estats Units

Rafa Nadal, Carlos Alcaraz i Garbiñe Muguruza tractaran d'acompanyar-los en la quarta ronda de l'últim Grand Slam de l'any

BeFunky collageDavidovich i Carreño celebren un punt(52)
Davidovich i Carreño celebren un punt / Efe

Alejandro Davidovich i Pablo Carreño són els primers espanyols classificats per als huitens de final de l'Obert dels Estats Units. Els dos tenistes han derrotat, respectivament, el colombià Daniel Galán i l'australià Alex de Miñaur, en quatre sets.

Davidovich ha igualat la seua millor actuació en el US Open després de véncer per 6-4, 5-7, 6-4 i 6-4 el seu rival en setzens de final. Ara l'espera en la quarta ronda l'italià Matteo Berettini, cap de sèrie número 13 del torneig.

Carreño, campió del Masters 1000 de Mont-real fa a penes quinze dies, ha accedit als huitens de final després de derrotar Alex de Miñaur en quatre sets (6-1, 6-1, 3-6 i 7-6). El rival següent en l'últim Grand Slam de l'any, del qual ja va ser semifinalista el 2017, serà el rus Karen Khachanov.

Aquest dissabte és el torn Rafa Nadal, Carlos Alcaraz i Garbiñe Muguruza, els altres tres supervivents espanyols en el torneig. El mallorquí s'enfronta al francés Richard Gasquet, el murcià, al nord-americà Jenson Brooksby, i l'hispanoveneçolana, a la txeca Petra Kvitová.

També et pot interessar

stats