Els millors paraciclistes d'Espanya prenen l'asfalt del circuit Ricardo Tormo

Els esportistes Ricardo Ten, Maurice Eckhard i Vicente Arzó destaquen en la quinta prova de la Copa d'Espanya.

Els millors paraciclistes d\'Espanya prenen l\'asfalt del circuit Ricardo Tormo

Més de 80 ciclistes adaptats han participat en la quinta prova puntuable per a la Copa d'Espanya d'aquesta modalitat esportiva, celebrada al circuit Ricardo Tormo, de Xest. La carrera la va organitzar Unlimited Wheels, un projecte creat amb l'objectiu de fomentar el ciclisme adaptat a la Comunitat Valenciana i donar visibilitat al col·lectiu de persones amb mobilitat reduïda.

Durant la prova es van disputar curses en diferents modalitats de bicicletes: handbike o bicicleta de mà, adaptades per a persones que no poden pedalejar; tàndem, sobre el qual competeix un discapacitat visual amb un ciclista-guia; tricicle per a persones amb paràlisi cerebral i mobilitat reduïda; i bicicletes adaptades. 

El paraciclista valencià Ricardo Ten va guanyar en la categoria MC1, mentre que Maurice Eckhard es va imposar en la MC2. També el ciclista de la Vall d'Uixó Vicente Arzó, medalla de plata en els Jocs Paralímpics de Pequín, va quedar el primer en la categoria MH5. En MT1, l'esportista Gonzalo García Abella, or en contrarellotge en l'última Copa del Món de Ciclisme Paralímpic, celebrada a Holanda, va guanyar en la categoria MT1. Pel que fa a les dones, en WH2 va guanyar Lydia Ramos, en WH3 Eva López i en WH4 Milagros López.

També et pot interessar

stats