Martínez Portero, a semifinals de Xile; Sorribes no podrà revalidar el títol a Mèxic

Rafa Nadal ha tornat a superar el rus Medvédev, nou número 1 del món, i jugarà la final a Acapulco

Pedro Martínez colpeja una pilota a Xile mentre que Sorribes s'acomiada de Guadalajara
Pedro Martínez colpeja una pilota a Xile mentre que Sorribes s'acomiada de Guadalajara / ATP - @Kenmckinnon9 (Twitter) - À Punt Esports

L'alzireny Pedro Martínez ha superat amb facilitat, en l'Obert de Xile, l'alemany Yannick Hanfmaan, per un doble 6-2, i està a un pas de la seua segona final ATP.

Per a això, haurà de superar l'anfitrió Alejandro Tabilo, un escull inesperat després de superar el favorit Cristian Garín i que arriba ple de confiança a casa. Tabilo, número 113 del món, tampoc ha tinguts dificultats per a superar el serbi Miomir Kecmanovic (6-1 i 6-4).

Per l'altre costat del quadre, el català Albert Ramos, número 31 de l'ATP, també ha segellat la seua classificació per a la penúltima ronda, amb el que el diumenge podria haver-hi final espanyola sobre la terra de San Carlos de Apoquindo.

Sorribes, eliminada a Guadalajara

La vallera Sara Sorribes no podrà tornar a alçar el títol de l'Obert de Zapopan, a Guadalajara (Mèxic), després de perdre en els quarts de final contra la txeca Marie Bouzkova (6-4 i 6-1).

Sorribes ha tingut l'oportunitat d'emportar-se el primer set, en el que ha començat dominant 0-3, però la reacció de la rival, a la qual admira i ja va guanyar en l'edició de 2021, li ho ha impedit.

La campiona a Mèxic de l'any passat no ha pogut continuar amb la bona forma de tota la setmana, tot i jugar a més de 1.500 metres sobre el nivell del mar. "Sempre m'ha agradat jugar en altura i ací, encara que el torneig no siga en terra, m'he sentit molt còmoda des de l'any passat", va reconéixer la valenciana.

Nadal supera Medvédev i jugarà la final d'Acapulco

També a Mèxic, Rafa Nadal ha tornat a superar 3-6 i 3-6 el rus Daniil Medvédev, després de l'històrica final de l'Obert d'Austràlia, i jugarà la final de l'ATP 500 d'Acapulco contra l'anglés Cameron Norrie.

Nadal encadena catorze victòries consecutives i després de firmar el seu millor inici de temporada, ha superat el nou número ú del món.

També et pot interessar

stats