Primer podi d'Arón Canet en Moto2

Joe Roberts, Arón Canet i Raúl Fernández durant la carrera
Joe Roberts, Arón Canet i Raúl Fernández durant la carrera / Reuters

El valencià Arón Canet ha aconseguit el seu primer podi en Moto2, després d'acabar segon en el Gran Premi de Portugal, en una carrera que ha guanyat el també espanyol Raúl Fernández. El millor resultat de Canet fins ara era dues cinquenes places a Jerez, la temporada passada. Hèctor Garzó, per la seua part, ha sigut huité. 

Marc Márquez torna a competir nou mesos més tard

El francés Fabio Quartararo ha aconseguit la seua segona victòria consecutiva i és nou líder del mundial de MotoGP en véncer en el Gran Premi de Portugal, on l'espanyol Marc Márquez, en el seu retorn a la competició després de nou mesos d'inactivitat, ha sigut seté. El valencià Iker Lecuona suma els seus primers punts de la temporada gràcies a la quinzena posició.

Quartararo va arribar a la meta en solitari mentre que per la resta de posicions de pòdium es van barallar l'italià Bagnaia, l'espanyol Joan Mir i el també italià Morbidelli, que han travessat la línia de meta en aquest orde. La setena plaça de Marc Márquez ha resultat èpica quan el huit vegades campió del món de motociclisme ha arribat als boxs entre un fort aplaudiment de tot el seu equip i amb llàgrimes a les galtes. 

Acosta, més líder en Moto3

En Moto3 també ha repetit victòria el debutant Pedro Acosta. Amb només 16 anys, l'espanyol ha aconseguit un triomf "de mestre" al circuit de Portimão. Sergio García ha sigut el millor pilot valencià, huité seguit de Jaume Masià, nové. Carlos Tatay ha sigut diseté.

També et pot interessar

stats