El Llevant, a un pas de la final (6-3)

L'equip granota ha guanyat el primer partit de les semifinals del play-off pel títol i tindrà dues opcions per a classificar-se per a la final

Rafa Usín celebra un dels gols
Rafa Usín celebra un dels gols / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant ha fet un pas de gegant per a jugar la primera final de la història del club. L'equip granota ha vençut el Valdepeñas 6-3 al pavelló municipal de Paterna en el primer partit de la sèrie de semifinals del play-off pel títol de la lliga de futbol sala. Ara en tindran prou a guanyar un altre partit per a disputar la final i classificar-se per a la Champions League per primera vegada. Dimecres tindrà la primera oportunitat en terres manxegues, però, si perd, encara li quedarà una última opció dissabte que ve, novament, a Paterna.

El partit ha començat molt bé per als interessos granota, ja que quan a penes s'havien complit dos minuts de joc han inaugurat el marcador gràcies a un gol de Maxi. El Valdepeñas no s'ha rendit i ha aconseguit la igualada fins a dues vegades abans del descans, després que Rafa Usín posara el 2-1 provisional.

En la represa, el Llevant ha aconseguit dos gols en pocs segons de diferència, mitjançant Marc Tolrà i Pedro Toro, però els manxecs han retallat distàncies immediatament després (4-3). Pedro Toro, amb dos gols més, ha sentenciat el duel i ha certificat la primera victòria de la sèrie per a l'equip de Diego Ríos.

20 anys després que dos equips valencians es disputaren el títol de Lliga, el Platges de Castelló i el València Vijusa, el Llevant espera poder tornar a posar el futbol sala valencià en el més alt.