El Llevant rescata un punt valuós contra l'Inter Movistar (3-3)

Un gol d'Araça en l'últim minut manté l'equip granota en els llocs que donen accés a jugar la Copa d'Espanya

Borja tracta de desfer-se de la marca de Tolrà
Borja tracta de desfer-se de la marca de Tolrà / Twitter: @InterMovistar

El Llevant ha tornat a la competició un mes i mig després per l'aturada de la Lliga amb motiu de la disputa de l'Eurocopa de futbol sala, en què Espanya va obtindre la medalla de bronze. L'equip granota ha aconseguit un empat valuós en la visita a l'Inter Movistar (3-3), que l'acosta a l'objectiu de la classificació per a disputar la Copa d'Espanya.

Els madrilenys s'han avançat en el marcador en els primers minuts de joc i Marc Tolrà, ja en la segona part, ha aconseguit posar les taules. Els locals s'han tornat a avançar en el 26 amb un gol d'Eric Martel i els granotes han desaprofitat la superioritat durant dos minuts per l'expulsió de Borja per a tornar a empatar. Poc després, l'Inter ha ampliat l'avantatge amb el 3-1, obra de Machado.

Diego Ríos ha optat per a atacar amb cinc jugadors i sense porter per a tractar d'aconseguir almenys un punt. I la jugada li ha eixit perfecta: Rafa Usín i Araça, en els tres últims minuts, han marcat dos gols que han suposat l'empat a tres.

Diumenge, al Municipal de Paterna, el Llevant pot donar un pas quasi definitiu cap a la Copa si guanya al Ribera Navarra.