Espanya guanya la medalla de bronze en l'Eurocopa de futbol sala

L'equip de Fede Vidal ha derrotat Ucraïna 4-1 en la final de consolació

Adolfo tracta de recuperar una pilota
Adolfo tracta de recuperar una pilota / Twitter: @SEFutbol

La selecció espanyola de futbol sala ha tancat l'Eurocopa dels Països Baixos amb la consecució de la medalla de bronze després de guanyar Ucraïna 4-1 en la final de consolació. D'aquesta manera, l'equip de Fede Vidal manté la seua gran ratxa en aquest campionat, on no ha baixat mai del tercer lloc en dotze edicions disputades.

Espanya s'ha avançat en l'equador de la primera part amb un gol de Mellado. Ucraïna ha aconseguit empatar abans del descans, però l'alegria li ha durat molt poc, ja que Solano ha tornat a avançar els de Fede Vidal a penes uns segons més tard.

En la represa, Espanya s'ha mostrat molt superior al rival i ha ampliat l'avantatge fins al 4-1 final amb les dianes de Boyis i Adolfo. La selecció suma així una nova medalla de bronze en una Eurocopa, la tercera en la història.