El Llevant rescata un punt a Palma (1-1)

L'equip granota ha aconseguit l'empat gràcies a un gol de Pablo García en l'últim minut

Marc Tolrà tracta de recuperar una pilota
Marc Tolrà tracta de recuperar una pilota / Twitter: @PalmaFutsal

El Llevant ha aconseguit un valuós empat en la sempre difícil pista del Palma, en un partit en què sempre ha anat per darrere en el marcador. Un gol de Pablo García en l'últim minut ha servit perquè l'equip granota rescate un punt (1-1).

L'equip balear ha eixit a totes al partit i ha disposat de diverses ocasions per a inaugurar el marcador, però un gran Raúl Jiménez ho ha evitat. En el minut 13, Marlon ha fet justícia amb el que s'havia vist fins a aleshores a la pista i ha avançat el Palma. Els locals han tingut dues opcions més per a ampliar l'avantatge just abans del descans, però el porter i el pal han salvat els granotes.

En la represa, el Llevant ha començat millor i ha gaudit de la millor ocasió per a empatar, però el pal ha refusat per dues vegades el llançament de Rivillos. Maxi Rescia ha evitat sota pals el segon dels balears i poc després s'ha retirat del partit per unes molèsties. I quan ja semblava que no quedava temps, ha aparegut Pablo García per a posar el definitiu empat a un gol.