El Llevant, eliminat de la Copa del Rei de futbol sala per alineació indeguda

L'equip que va denunciar l'equip granota, l'Antequera, serà el rival del Peníscola

El porter Fede Fernández
El porter del Llevant Fede Pérez

El Llevant FS ha comunicat aquest dimecres que recorrerà contra la decisió del jutge disciplinari únic de futbol sala, que ha estimat la denúncia feta per l'UMA Antequera per alineació indeguda de l'equip valencià en els huitens de final de la Copa del Rei.

La RFEF ha traslladat aquest dimecres la resolució per la qual dona la raó al club andalús, que va denunciar l'alineació del porter Fede Pérez en l'eliminatòria que va enfrontar els dos equips el passat 25 de gener a Paterna.

El Llevant FS, en un comunicat, va assegurar que entenia que la sanció de dos partits imposada al porter, per la seua condició de lleu, havia de complir-se en Lliga, per la qual cosa "no existia cap inconvenient per a la seua alineació en l'esmentat partit de Copa".

El club valencià, que ja va presentar unes al·legacions que no van ser estimades, explica que va actuar "en tot moment de manera honesta sent coneixedors de la normativa i tractarà de portar-la fins a última instància en considerar que s'ha actuat de manera legítima en el marc competitiu".

L'Antequera, rival del Peníscola

Precisament l'equip andalús serà el rival en quarts de final de l'únic supervivent valencià en la competició, el Peníscola. Els del Baix Maestrat, líders de la Segona Divisió, ha arribat a aquesta fase després de superar dos equips de la màxima categoria com el Betis i el Xota.

L'eliminatòria es disputarà el 22 de febrer a partit únic i definirà els quatre equips que obtindran el seu bitllet per a la Final Four que es disputarà en Antequera els dies 1 i 2 d'abril. El Peníscola, únic equip de la categoria de plata, disputarà la seua eliminatòria com a local.

També et pot interessar

stats