Llevant i Peníscola empaten a 3 en el derbi

Màxima igualtat en un partit en què el Llevant remuntà un 0-2 en contra i que el Peníscola empatà en l’últim alé.

Partit molt disputat entre el Llevant i el Peníscola. Llevant UD.

Llevant i Peníscola es van repartir els punts en un partit molt igualtat i amb molt d’ambient a la grada que acabà amb empat a 3 gols. El partit començà amb dubtes per part dels dos equips amb molts acostaments a l’àrea però pocs amb perill real. Tant sols dos tirs entre els tres pals, un per part de cada equip, en els primers deu minuts.

Així i tot, en l’equador de la primera part la possessió queia del costat dels visitants i en el minut 13, Ivan Rumbo després d’un tir ras des de la frontal batia Prieto.

A partir del gol, el partit va canviar de guió, la tensió augmentà i en tan sols cinc minuts els dos equips ja acumulaven quatre faltes.

A punt d’acabar la primera part, el Peníscola continuava creant molt de perill als granotes i Ivan Rumbo fregava el segon però el porter llevantinista va desviar la pilota.

Amb el mateix guió que el final de la primera part va arrancar la segona. I en el minut 22, el Peníscola va obtindre el segon premi amb un gol en pròpia porta de Gallo. Just en aquell moment va arribar la reacció dels granota i el partit es va tenyir de blaugrana. En el 25, el gadità, Pedro Bou, va retallar diferències (1-2).

Les ocasions continuaven arribant per als locals i Cecilio anotava el segon després d’una bona recuperació i un tir ras (2-2). Amb l’empat, el Llevant continuava posant setge a la porteria de Molina i quan faltaven 4 minuts per al final aconseguien la remuntada. Primer una recuperació, després una cessió de Gallo a Javi Alonso i aquest que anotava el tercer (3-2).

Sense res a perdre els castellonencs van anar a totes i fins i tot van utilitzar la figura del porter-jugador, i així Dani Montes va empatar l’enfrontament quan només faltava un minut per al xiulit final (3-3).