El Llevant guanya el Pozo Múrcia i continua líder invicte

El Peníscola empata contra el Còrdova i es manté en la part alta de la classificació.

Els jugadors del Llevant celebren la victòria contra el Pozo Murcia.

El Llevant continua intractable en l'inici de la Lliga de futbol sala. Els granotes són líders invictes després de cinc partits disputats. L'últim, guanyat de manera heroica a la pista del Pozo Múrcia per un ajustat 5 a 6.

Una victòria treballada i més encara quan els locals aconseguien remuntar dos gols en contra seua. I és que el Llevant s'han avançat primer amb un 0 a 2 en la primera part i amb 1 a 3 en la segona meitat. Però el Pozo Múrcia no s'ha rendit i, fins i tot, ha remuntat fins al 5 a 3. Els últims minuts han sigut d'infart i la lluita ha tingut la seua recompensa amb el definitiu marcador de 5 a 6. Els gols del Llevant han sigut obra de Rescia, Pedro, Rivillos, Roger, Araca i Esteban.

Empat a tres del Peníscola

El Peníscola tenia una molt bona oportunitat de situar-se en segona posició, empatat amb el Palma encara que amb un partit jugat més, però no ha pogut passar de l'empat al pavelló municipal de Peníscola contra el Còrdova.

Els de Manuel Collado, que han començat perdent el partit, han aconseguit pegar-li la volta després del descans i han posat el marcador amb un 3-1 a quinze minuts del final. Però els andalusos han sigut millors en l'últim tram del partit, l'han empatat i, fins i tot, s'han pogut col·locar per davant si no fora per una actuació estel·lar del porter Molina.