El Llevant guanya al Barça Lassa en la pròrroga del primer partit de play-off (5-3)

El conjunt granota va sentenciar en la pròrroga.

El Llevant celebrant un dels gols de l'equip
El Llevant celebrant un dels gols de l'equip / Levante UD

El Llevant guanyava el primer partit dels quarts de final del play-off pel títol de la Lliga Nacional de Futbol Sala. L'equip valencià arribava als minuts finals per davant en el marcador, però en uns últims minuts bojos, dos gols del Barça i un del Llevant portaven el partit a la pròrroga.

El partit va ser èpic per a un conjunt granota que tenia en Cecilio el gran protagonista després de marcar 3 de les 5 dianes del seu equip. Els locals eixien concentrats i amb la intenció clara de sumar la primera victòria del play off. En el minut 15, Cecilio mostrava el seu oportunisme i marcava el primer. Podia haver començat a posar distàncies en el marcador el conjunt granota amb un penal llançat per Canabarro que el porter rival, Dídac, va evitar que es convertira en el segon. En l'altra porteria, era Leo Santana qui amb un tir col·locat marcava l'empat.

Però lluny d'acovardir-se, els granotes se´n van vindre amunt i un gol en pròpia porta de Marcenio posava en franquícia els de David Madrid.

El Barça va recórrer a la figura del porter-jugador i va atacar la porteria defensada per Raúl Jiménez. Joselito marcava el segon per als catalans i un minut després Ferrao llançava un xut a tot l'escaire que es convertia en gol i feia presagiar el pitjor.

Cecilio, autor de quatre gols

Però el golejador de l'equip granota, Cecilio, tornava a traure les urpes i posava les taules en el marcador obligant el partit a anar a la pròrroga.

En este període extra, el Llevant quallà els millors minuts i va enfervorir els aficionats que assistiren al pavelló de Paterna. Dyego cometia un penal que Pedro Toro no perdonava i quan el Barça més setge posava a la porteria rival, Cecilio sentenciava un duel increïble.