El Llevant començarà la Lliga a casa contra el Valdepeñas

La Primera Divisió de futbol sala començarà el cap de setmana del 10 de setembre i la fase regular conclourà el 21 de maig

Roger, en una acció d'un partit contra el Valdepeñas
Roger, en una acció d'un partit contra el Valdepeñas / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant, l'únic representant valencià en la màxima competició estatal de futbol sala, ja coneix el calendari per a la temporada 2022/23. L'equip granota debutarà en la Primera Divisió a casa contra el Valdepeñas el cap de setmana del 10 i 11 de setembre i tancarà la fase regular de la competició el cap de setmana del 20-21 de maig contra el Pozo Múrcia, també al pavelló municipal de Paterna.

En cas de finalitzar aquesta primera fase entre els huit primers classificats, el Llevant disputarà el play-off pel títol a partir del 24 de maig, i l'últim partit de la final es jugarà, a tot tardar, el 28 de juny.

La Copa d'Espanya, la competició que disputen els huit primers classificats a la fi de la primera volta de la Lliga, es disputarà del 9 al 12 de febrer, en una seu encara per determinar. La Copa del Rei començarà el mateix cap de setmana que la Lliga, encara amb els equips de categories inferiors, i progressivament s'hi aniran sumant els equips de Primera. La final a quatre està programada l'1 i 2 d'abril.

També et pot interessar

stats