El Llevant certifica el pas a les semifinals (2-1)

Les parades de Fede i un gol de Rafa Usín en l'últim minut han decidit el partit contra el Cartagena

Esteban ha marcat el primer gol del partit
Esteban ha marcat el primer gol del partit / Twitter: @LUDfutbolsala

No caldrà un tercer partit: després de la golejada a Cartagena, el Llevant ha confirmat a Paterna el pas a les semifinals dels play-offs pel títol de la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS).

I ho ha fet de la forma més emocionant: amb un gol en l'últim minut. Esteban ha fet l'1-0 en el minut 8 i entre el porter Fede i els pals han mantingut l'avantatge dels de Diego Ríos fins a poc abans del final del partit.

Un gol del Cartagena en el 38 ha empatat el duel i ha obligat els valencians a bolcar-se cap a la victòria. Amb Roger de porter-jugador, Rafa Usín ha marcat el gol de la victòria sobre la botzina.

Abans del partit de quarts de final, l'equip granota ha homenatjat el seu capità Carlos Márquez perquè, al final de l'actual temporada, abandonarà la disciplina llevantinista.

En les semifinals, que començaran dissabte que ve, el Llevant s'enfrontarà al guanyador de l'eliminatòria entre ElPozo Múrcia i el Viña Albali Valdepeñas, que hui ha empatat la sèrie. L'equip murcià va quedar primer en la lliga regular i mantindria el factor pista mentre que el castellà va ser huité i, en cas de classificar-se, haurà de visitar Paterna en el primer partit.