El Llevant assalta Cartagena i recupera el factor pista (1-5)

L'equip granota tindrà la primera oportunitat de sentenciar el pas a les semifinals dels play-offs pel títol dissabte al pavelló municipal de Paterna

Roger Serrano tracta de superar Chemi
Roger Serrano tracta de superar Chemi / Twitter: @JimbeeCartagena

El Llevant ha pegat un colp damunt de la taula i ha vençut el Cartagena per un contundent 1-5 en el primer partit dels play-offs pel títol de la Primera Divisió de futbol sala. Aquest triomf permet als granotes recuperar el factor pista i els dona l'opció de tancar dissabte el pas a semifinals, al pavelló municipal de Paterna.

La primera part ha sigut molt igualada i les defenses s'han imposat claraments als atacs. De fet, el marcador no s'ha inaugurat fins al minut 16. Roger Serrano ha avançat el Llevant i Fede ha malbaratat totes les ocasions de l'equip local per a anar-se'n al descans amb avantatge (0-1).

En la represa, el Cartagena ha eixit més decidit a buscar l'empat, però ha entropessat una i una altra vegada contra el mur de Fede, que ha protagonitzat una actuació brillant. A penes en un minut Rafa Usín i Pedro Toro han ampliat l'avantatge granota, i Esteban ha deixat el partit quasi sentenciat amb el quart a falta de cinc minuts. El gol de Waltinho ha arribat massa tard i els visitants encara han tingut temps de fer el cinqué, obra de Rivillos.

El Llevant tindrà la primera oportunitat de passar a semifinals dissabte davant de la seua afició. Però, si no ho aconsegueix, encara tindrà una vida extra a Cartagena.