El Llevant cau en un final boig a Cartagena (5-3)

L'equip granota ha patit la cinquena derrota en les sis últimes jornades

Hamza, en una acció del partit
Hamza, en una acció del partit / LNFS

El Llevant se n'ha anat de buit de Cartagena (5-3) tot i haver aconseguit empatar el partit en l'últim minut. Dos gols locals en els instants finals han significat la cinquena derrota granota en les sis últimes jornades.

Els murcians han començat millor i, en a penes cinc minuts, ja guanyaven 2-0. Però el Llevant ha respost immediatament amb dues dianes de Rubi Lemos i Peléh per a tornar a posar la igualada en el marcador.

El ritme ha baixat després d'aquest inici frenètic i s'ha hagut d'esperar vora trenta minuts per a tornar a veure un gol. El Cartagena s'ha tornat a avançar cinc minuts abans del final, i Sergio Mullor ha arriscat amb el porter-jugador per a tractar almenys empatar. I ho ha aconseguit gràcies a un gol de Marc Tolrà ja en l'últim minut. Però els locals també han arriscat amb l'atac de cinc jugadors i han fet dues dianes més en un final boig.

El Llevant es queda en la part baixa de la taula, amb nou punts en huit jornades. La pròxima cita granota serà l'estrena en la Copa del Rei, però caldrà reaccionar també en la Lliga la setmana que ve a Paterna contra el Manzanares.