Lidón Muñoz, eliminada en 50 m lliures tot i guanyar la seua sèrie

L'australiana Emma McKeon ha sigut la més ràpida amb un registre de 24.02 segons, nou rècord olímpic

L'espanyola Lidón Muñoz, la luxemburguesa Julie Meynen i la singapuresa Ting Wen Quah, en acció
L'espanyola Lidón Muñoz, la luxemburguesa Julie Meynen i la singapuresa Ting Wen Quah, en acció / Reuters

La nadadora castellonenca Lidón Muñoz ha caigut en les sèries dels 50 lliure dels Jocs Olímpics de Tòquio, després de concloure les rondes classificatòries en la vint-i-tresena posició amb un temps de 25.10 segons.

Muñoz, que s'ha imposat en la seua sèrie, s'ha quedat a 33 centèsimes de la classificació per a les semifinals, en les quals l'australiana Emma McKeon partirà amb el millor crono, després de firmar-ne un de 24.02 segons, nou rècord olímpic.

L'equip femení espanyol, fora de la final del 4x100 estils

A la nadadora valenciana, que també va ser eliminada en les sèries dels 100 lliure, li quedava participar en el relleu espanyol que competirà en el 4 x 100 estils, on tampoc ha pogut classificar-se per a la final. L'equip espanyol femení ha conclòs en setzena posició les sèries preliminars, amb un temps de 4.04.14 minuts.

El quartet espanyol, integrat per Àfrica Zamorano, Jessica Vall, Mireia Belmonte i Lidón Muñoz, s'ha quedat fora a més de sis segons de la Xina, que amb un registre de 3.57,70 va aconseguir l'últim bitllet en joc per a la final.

Amb aquesta prova l'equip espanyol de natació va posar fi a la seua actuació en els Jocs de Tòquio que s'ha saldat amb tres diplomes, gràcies a la quarta plaça aconseguida per Mireia Belmonte en els 400 estils, el sisé lloc d'Hugo González en el 100 esquena i la huitena posició de Nicolás García en el 200, també en esquena.

També et pot interessar

stats