Las Martas guanyen l'Open de pàdel de València

Marta Marrero i Marta Ortega, popularment conegudes com Las Martas, han guanyat l'Open de Pàdel de València 2019.

Las Martas guanyen l\'Open de pàdel de València
Las Martas guanyen l'Open de pàdel de València

Marta Marrero i Marta Ortega s'han emportat l'Open de València 2019, una competició que forma part del World Padel Tour. En un partit en què han sigut clarament superiors a l'altra parella, la formada per Alejandra Salazar i Ariana Sánchez, Las Martas han complit el seu somni a València. La satisfacció és encara més gran perquè les dues parelles que s'enfrontaven hui estaven empatades en el nombre de tornejos aconseguits aquesta temporada. Dos n'havien aconseguit cada una de les parelles. A València, s'ha trencat la igualtat. Ara, Marta Marrero i Marta Ortega en tenen un més. En l'últim enfrontament directe, celebrat a Jaén, havien perdut contra Salazar i Sánchez

El partit ha començat molt igualat

El partit ha inciat de forma molt igualada, i tot i que Marrero i Ortega s'han imposat per tres jocs en el primer set, han hagut de patir les escomeses de les rivals. La seua concentració i experiència ha servit per a començar a posar-se balança a favor passada la mitja hora de partit. Ha sigut un break en el quart joc el que ha fet que les que serien les guanyadores s'enlairaren. Cal dir que les quatre jugadores es coneixen molt bé, tenen un nivell molt semblant i qualsevol errada és aprofitada tècnicament i psicològicament per les rivals. La velocitat d'Ortega ha aportat molt a la victòria. L'entrenador, Juan Aday, també mostrava la seua satisfacció a la fi del partit.

Galán i Lima han remuntat el partit després de perdre el primer set

En categoria masculina, Alejandro Galán i Pablo Lima han guanyat per dos sets a un Agústin Silingo i Adrián Allemandi. La segona parella s'ha imposat en el primer set per 6 a 7, però Galán i Lima han reaccionat en el segon amb un 7 a 5 i s'han endut també el tercer set amb un 6 a 3.

A la Fonteta, el públic ha gaudit de valent amb una entrada de més de 4.800 persones. Hi ha hagut punts de gran bellesa plàstica i el partit ha estat a l'altura de les circumstàncies. Una final, la de l'Open València, per a recordar i crear més afició per aquest esport.

També et pot interessar