Lamdassen i Galimany, favorits nacionals per a la Marató de València

La prova del 4 de desembre es podrà seguir en directe per la televisió d'À Punt

Els favorits nacionals en la Marató de València
Els favorits nacionals en la Marató de València / Twitter: @maratonvalencia

L'organització de la Marató València Trinidad Alfonso ha anunciat aquest divendres els principals atletes de l'elit nacional per a la prova que es disputarà el pròxim 4 de desembre, amb Ayad Lamdassem i Marta Galimany com a favorits en categoria masculina i femenina, respectivament.

Lamdassem, amb una marca de dues hores, sis minuts i 25 segons en la distància, és el principal candidat a la millor posició espanyola a València juntament amb Javi Guerra (2 h 07 min 27 s) i Abdelaziz Merzougui (2 h 08 min 52 s). Altres atletes espanyols d'elit que hi participaran són Houssame Bennabbou, Alejandro Jiménez o Chiki Pérez.

En categoria femenina, Marta Galimany (2 h 27 min 08 s) torna a València, on el 2020 es va quedar a dèsset segons d'aconseguir el rècord d'Espanya, un objectiu que persegueix en l'edició d'aquest 2022. La debutant Fátima Ouhaddou, primera espanyola en la Mitja Marató València l'octubre passat precisament per davant de Galimany, serà una altra de les grans favorites.

El seleccionador de l'elit nacional en la Marató València, el valencià José Antonio Redolat, ha admés que han fet una aposta "per la qualitat i no sols dels atletes estrangers".

També et pot interessar

stats