Kandie i Klosterhalfen guanyen la Mitja Marató de València

L'atleta kenià ha aconseguit la segona millor marca de l'any i la setena de tots els temps, i l'alemanya ha entrat a meta amb la millor marca europea de l'any

Kandie i Klosterhalfen,a l'arribada a meta / Kai Forsterling (Efe)

El kenià Kibiwott Kandie i l'alemanya Konstanze Klosterhalfen s'han convertit en els guanyadors de la 31a edició de la Mitja Marató de València en categoria masculina i femenina, respectivament.

Kandie s'ha imposat amb una gran superioritat, amb un temps de 58:11, seguit de Yomif Kejelcha, que ha batut el rècord d'Etiòpia. El kenià, que fa dos anys va batre el rècord del món en aquesta mateixa prova, ha aconseguit la setena millor marca de tots els temps i la segona de l'any.

El primer espanyol ha sigut Juan Antonio 'Chiki' Pérez, amb un temps d'1.02.23 i el primer valencià ha sigut Miguel Ángel Barzola, amb un temps d'1.02.41.

En categoria femenina, Klosterhalfen ha donat la gran sorpresa i ha vençut amb un temps d'1.05.41, millor marca europea de l'any, en el seu debut en la distància. L'alemanya s'ha convertit en la primera europea que guanya la Mitja Marató de València, dominada fins ara per les atletes africanes.

L'etíop Tsigie Grebeselama ha acabat segona i Fátima Ouhaddou ha sigut la millor espanyola. Pel que fa a les valencianes, la primera en arribar a la línia de meta ha sigut Elia Fuentes.

La Mitja Marató de València, que ja havia batut el rècord de persones inscrites, també ha superat el registre d'atletes que han creuat la meta, amb un total de 17.004.

També et pot interessar

stats