L'Handbol Morvedre no pot sumar en la visita a Granollers (28-20)

El partit de l'Elx s'ha ajornat per tres positius en Covid-19 en el Rocasa Gran Canària.

Carmen Toscano, enuna acció del partit
Carmen Toscano, enuna acció del partit / Twitter: @BMGranollers

Vora un mes després, l'Handbol Morvedre ha tornat a disputar un partit de la Lliga Guerreras Iberdrola. L'equip de Montse Puche ha caigut derrotat en la visita a un dels millors equips de la categoria, el Granollers, per 28-20.

Les jugadores del Morvedre han començat el duel molt concentrades i han mantingut el marcador igualat fins a l'equador de la primera part (6-5). A poc a poc, les catalanes han estirat la diferència i han aconseguit anar-se'n als vestidors amb un avantatge de sis gols (16-10).

En la represa, un parcial d'eixida de 0-3 ha donat esperances de revertir la situació a les de Sagunt (16-13), però ha sigut només un miratge. El Granollers ha tornat a imposar la seua superioritat i ja guanyava de set gols (24-17) en el minut 51. Al final, derrota per 28-20, amb Carmen Toscano, autora de cinc gols, com a jugadora més destacada del Morvedre.

El partit de l'Elx, ajornat

L'Handbol Elx no ha pogut disputar el partit de la jornda 10 contra el Rocasa Gran Canària per tres casos positius en Covid-19 en l'equip canari. El duel entre els dos primers clssificats del grup B s'haurà de disputar abans del 12 de febrer.