L'Handbol Elx tanca l'any a casa amb triomf

L'equip franjaverd ha guanyat 27-22 La Rioja en l'últim partit de 2022 a l'Esperanza Lag

Celia Guilabert, en una acció del partit
Celia Guilabert, en una acció del partit / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx ha aconseguit la tercera victòria de la temporada en la Lliga Guerreras en derrotar 27-22 l'Sporting La Rioja. L'equip de Joaquín Rocamora ha sentenciat el triomf en la represa, després d'una primera part igualada.

Després de la classificació per als huitens de final de l'EHF European Cup, les franjaverdes rebien el cuer de la Lliga en l'últim partit de l'any a l'Esperanza Lag. Però l'Elx ha patit més del previst per a superar les de La Rioja, que han venut cara la derrota.

Tot i que les jugadores de Joaquín Rocamora han aconseguit una renda de cinc gols en l'equador de la primera part (12-7), s'ha arribat al descans amb un ajustat 14-13. En la represa, la millora en defensa ha donat les locals un nou triomf en la Lliga, que els permet escalar posicions en la classificació.

Paola Bernabé, amb sis gols, i Clara Gascó amb cinc, han sigut les jugadores franjaverdes més destacades.