L'Handbol Elx pateix per a classificar-se per als huitens de l'EHF European Cup

Tot i la derrota en el partit d'aquest diumenge, el global de l'eliminatòria ha sigut favorable a les de Rocamora: 48-46

S'enfrontarà al ZORK Jagodina serbi al gener

Les jugadores de l'Handbol Elx celebren el pas a huitens
Les jugadores de l'Handbol Elx celebren el pas a huitens / Twitter: @cbm_elche
10 de desembre 2022 - 13:34

L'Atticgo Elx ha perdut 18-21 el partit de tornada de la tercera ronda de l'EHF Copa Europea contra el Valur Handbolti d'Islàndia, un resultat que el classifica per als huitens de final gràcies als cinc gols d'avantatge aconseguits en el partit d'anada.

Però l'eliminatòria ha tingut moments de patiment per a l'afició il·licitana, que ha vist com en alguns moments el seu equip estava fora de la competició europea. Al descans d'aquest segon partit al pavelló Esperanza Lag, les islandeses dominaven el marcador 9-16 (global 39-40).

En la segona part, les de Joaquín Rocamora han reduït la distància en el marcador i han acabat perdent de tres gols, gràcies a l'encert en l'últim minut: una parada de Nicole Morales i un gol franjaverd sobre la botzina han evitat la pròrroga.

El conjunt il·licità ha depositat moltes esperances en el torneig continental després de la bona actuació de la temporada passada, que va acabar en els quarts de final, en una eliminatòria espanyola contra el Rocasa Gran Canària.

Les jugadores de l'Atticgo Handbol Elx ja coneixen el rival de huitens de la Copa Europea. El sorteig celebrat a Viena, a la seu de la Federació Europea d'Handbol (EHF), ha determinat que serà el ZORK Jagodina de Sèrbia.

L'equip de Joaquín Rocamora disputarà l'anada els dies 7 o 8 de gener al pavelló Esperanza Lag d'Elx, mentre que la tornada es disputarà el 14 o el 15 del mateix mes en territori balcànic.

Tot i això, com ha passat en altres eliminatòries, els clubs podrien arribar a un acord per a disputar els dos partits al mateix escenari, per a estalviar desplaçaments i poder preparar de millor manera els enfrontaments.