L'Handbol Elx s'avança en les semifinals de la Lliga Guerreras

L'equip franjaverd ha guanyat el totpoderós Bera Bera per 28-27 en el primer partit del 'play-off'

Les jugadores de l'Elx celebren el triomf
Les jugadores de l'Elx celebren el triomf / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx ha aconseguit el primer punt en l'eliminatòria de semifinals del play-off pel títol de la Lliga Guerreras Iberdrola en véncer per 28-27 el líder de la fase regular, el Bera Bera de Sant Sebastià, amb un gol en l'últim segon.

L'equip franjaverd ha sorprés les basques d'entrada i ha agafat els primers avantatges en el duel gràcies a una defensa asfixiant (8-3). La renda ha arribat a ser de sis gols (14-8), però la reacció final del Bera Bera ha pressionat el marcador al descans (16-11).

En l'equador de la represa, l'equip de Joaquín Rocamora, ha aconseguit un avantatge de set gols (23-16). Però quan ja se celebrava el triomf, ha arribat la reacció visitant. Les basques han empatat a 26, però l'Elx no s'ha rendit i ha situat el 27-26 a poc més de 20 segons pel final. El Bera Bera ha tornat a empatar, però les franjaverdes, en una acció rapidíssima, han aconseguit el gol de la victòria quasi sobre la botzina.

Nicole Morales, amb catorze aturades, i Tessa Cornelia, amb sis gols, han sigut les jugadores més destacades de l'Elx.