L'Handbol Elx reté el lideratge de la Lliga Guerreras

La resta de la jornada per a l'handbol valencià ha sigut per a oblidar

Muntatge de fotografies dels duels d'aquest cap de setmana
Muntatge de fotografies dels duels d'aquest cap de setmana / À Punt Mèdia

L'Atticgo Handbol Elx manté el lideratge de la Lliga Guerreras després d'empatar, 27-27, contra el Bera Bera. La resta de la jornada per a l'handbol valencià ha sigut per a oblidar: derrotes de l'Elda Prestigio, l'Handbol Benidorm i el Fertiberia.

L'última acció del partit de l'Elx ha sigut determinant per a retindre la primera posició contra l'equip basc, segon classificat. Una parada de Nicole Morales quan sonava la botzina ha evitat la derrota de les de Joaquín Rocamora.

Ahir, el Benidorm no va poder traure res positiu en la visita a l'Ademar Lleó i va perdre per 37 a 32. Una primera part per a emmarcar dels locals va fer que arribaren al descans amb una diferència de 8 gols (19 a 11). Els de la Marina Baixa intentaren reduir la distància. Però el jugador local Carlos Álvarez, amb 13 dianes, va anul·lar les esperances de remuntada dels de Sergio Carballeira.

El Fertiberia Port de Sagunt va presentar batalla contra el Valladolid tot i encaixar també una derrota per 29 a 34. En tres minuts, els del Camp de Morvedre reduïren la distància de 7 a 3 gols, en part, gràcies a l'encert de Nolasco, amb 8 dianes. Finalment, pesaren massa les baixes.

En la Lliga Guerreras, l'Elda Prestigio va caure per 37 a 27 a la pista del Rocasa Gran Canària. Les jugadores del Vinalopó no van poder reeditar la victòria contra les canàries en els huitens de final de la Copa de la Reina.