Elda i Elx estaran en la fase final de la Copa de la Reina

Elda Prestigio s'ha imposat hui al Rocasa (25-20) al Florentino Ibáñez

L'Atticgo Elx s'imposà ahir amb claredat a la pista de l'Oviedo

L'handbol valencià està d'enhorabona

Èxit rotund de l'handbol femení valencià amb la classificació de l'Elda Prestigio i l'Atticgo Handbol Elx (que ja guanyà el títol el 2021 a Telde) per a la fase final de la Copa de la Reina, que es disputarà els pròxims 10, 11 i 12 de maig al pavelló Illumbe de Donosti. 

Les d'Elda s'han imposat clarament l'Handbol Rocasa Remudas per 25-20, en un partit que han dominat de dalt a baix. Les de José Miguel Cantos i Vanesa Amorós ja tenien una mateixa renda de cinc gols al descans (13-8).

Dimarts, l'Atticgo Handbol Elx va apallissar l'Oviedo (17-33) a domicili, en un partit que servia per a testar l'esforç de les de Joaquin Rocamora i també la capacitat de l'equip de suportar la pressió del favorit. La brasilera Kelly Rosa, màxima anotadora de l'equip amb nou gols. 

Els altres quatre equips classificats són, a més del vigent campió i organitzador, Bera i Bera, i el finalista, KH7 Granollers, i els dos representants valencians. També estaran en la fase final el Conservas Porriño, l'Aula Valladolid, l'Atlètic Guardés i el Costa del Sol.

També et pot interessar

stats