L'Handbol Elx agrana el Tenerife i accedeix a la fase final de la Copa de la Reina (33-21)

L'equip il·licità ha remuntat sense problemes el desavantatge que portava del partit d'anada (21-20).

Duque, en una acció del partit d'anada
Duque, en una acció del partit d'anada / Twitter: @BalonmanoSalud

L'Handbol Elx ja està en la fase final de la Copa de la Reina després de superar amb rotunditat el Balonmano Salud de Tenerife (33-21) al pavelló de Carrús en el partit de tornada de la segona ronda d'aquesta competició. Les il·licitanes no han tingut cap problema a l'hora e remuntar el gol de desavantatge que portaven del partit d'anada disputat a les illes Canàries (21-20). Aquesta classificació suposa una injecció de moral per a un equip que va veure com l'eliminaven de l'EHF European Cup per diversos casos de Covid-19 en la plantilla.

L'Elx ha eixit decidit a remuntar el marcador advers de l'anada, però els primers minuts han estat marcats per la igualtat (3-2, min. 10). Poc a poc, les il·licitanes s'han anat assentant en el partit i han agafat les primeres distàncies en el marcador (8-4, min. 20) i se n'han anat als vestidors amb un còmode avantatge (16-7), que deixava molt encarrilada l'eliminatòria.

El guió del duel no ha canviat en la segona part i a mesura que anava passant el temps la diferència no deixava d'incrementar-se (22-9, min 35). Els últims minuts del partit no han tingut molta història i només han servit per a certificar la superioritat local (33-21) i la classificació per la següent ronda de la Copa de la Reina.

L'eliminatòria del Morvedre, ajornada

L'altre equip valencià que encara està viu en la competició, l'Handbol Morvedre, no ha disputat aquesta eliminatòria en les dates previstes per un positiu en Covid-19 d'una jugadora de la plantilla. El doble duel contra el Rocasa Gran Canària està pendent que es fixe una nova data.