L'Handbol Benidorm, a repetir la gesta en la Copa del Rei

L'equip que entrena Fernando Latorre, actual subcampió, s'estrena en la competició contra l'Irun.

VÍDEO | L'Handbol Benidorm, a repetir la gesta en la Copa del Rei

El Benidorm inicia aquest divendres el camí en la Copa del Rei d'handbol que es disputa a Madrid, en la segona participació en la competició després del meritori segon lloc aconseguit l'any passat. L'equip que entrena Fernando Latorre afronta aquesta edició amb la il·lusió de repetir la gesta de la passada edició, en què només va claudicar contra el totpoderós Barça en la final.

El benidormers debuten divendres a les 15:00 hores en els quarts de final contra un vell conegut, l'Irun, el mateix rival que van tindre l'any passat en aquesta ronda i al qual van superar per 26-29. Els de la Marina Baixa no arriben a l'eliminatòria com a favorits, ja que els bascos són segons en la Lliga Asobal i, per tant, són el màxim candidat a creuar-se amb el Barça en la final.

Latorre ha advertit que el Benidorm arriba a la cita sense pressió i sense por, i no renuncia a res, ja que en l'edició de 2020 també arribava com a ventafocs i va ser capaç de donar la sorpresa. "Estem en una situació molt semblant a la de l'any passat, però enguany ja no tenim el factor sorpresa, ens tindran ben estudiats", ha assegurat Latorre.

El Benidorm afronta la Copa del Rei amb tota la plantilla disponible per a tractar d'igualar el major assoliment de la història del club, que els classificaria novament per a disputar competicions europees la pròxima temporada. Si superen l'eliminatòria de quarts de final contra l'Irun, el rival en semifinals eixirà del duel entre l'Ademar Lleó i l'Osca.

També et pot interessar

stats