L'Handbol Benidorm recupera la supremacia autonòmica a Alacant

L'equip de la Marina Baixa es va venjar de l'Alacant, que l'any passat va conquistar el títol al Palau d'Esports l'Illa de Benidorm

Els jugadors i cos tècnic del TM Benidorm celebren el títol
Els jugadors i cos tècnic del TM Benidorm celebren el títol / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol TM Benidorm va derrotar l'Horneo Alacant (26-23) en la final de la Copa AON Comunitat Valenciana, disputada en el pavelló del Col·legi Maristes d'Alacant, i recupera la seua supremacia en el torneig, del qual ha conquistat ja set edicions.

El conjunt de Fernando Latorre es va prendre la revenja del que va ocórrer l'any passat, quan l'equip alacantí va pegar la campanada i va aconseguir el seu primer i únic triomf en el torneig en la pista del Benidorm.

El partit va ser molt igualat, amb avantatges mínims per a tots dos equips, fins a nou minuts del final, quan amb 22-22 en el marcador l'equip de Latorre, en el qual va destacar en atac l'argentí Ramiro Martínez, va trencar el partit amb tres gols seguits.