L'Esperanza Lag dictarà sentència

L'Elx ha perdut 27-26 contra el Madeira en l'anada dels huitens de final de l'EHF European Cup

Van Zijl, en una acció ofensiva
Van Zijl, en una acció ofensiva / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx haurà de remuntar l'eliminatòria dels huitens de final de l'EHF European Cup en el partit de tornada a l'Esperanza Lag, després de perdre per 27-26 contra el Madeira a terres portugueses.

L'equip entrenat per Joaquín Rocamora ha començat millor el partit i ha aconseguit una renda de cinc gols en l'equador de la primera part (4-9). Però la reacció local ha tornat a igualar el duel, que ha arribat al descans amb un ajustat 14-16.

Les portugueses han eixit millor en la represa, però les il·licitanes han mantingut la iniciativa en el marcador fins als deu últims minuts. En el tram final, les jugadores del madeira han tingut més efectivitat de cara a porteria i s'han situat amb un avantatge de dos gols. Però les franjavaerdes no s'han rendit i han deixat la renda en només un gol.

Ara, les de Joaquín Rocamora hauran de guanyar almenys per dos gols de diferència en el partit de tornada, que es jugarà dissabte que ve a l'Esperanza Lag per a passar als quarts de final.

Tercer triomf de l'Elda en la Lliga Guerreras

L'Elda Prestigio ha fet un pas avant en la lluita per la permanència, després de véncer el cuer, l'Oviedo, per 23-21 al pavelló Florentino Ibáñez. L'equip del Vinalopó ha portat la iniciativa des del xiulit inicial, però les asturianes han capgirat el marcador en la represa (14-16). Un parcial de 3-0 ha tornat a situar les locals per davant, que ja no han deixat escapar el triomf.

Amb la tercera victòria de la temporada en la Lliga, l'Elda Prestigio s'allunya a quatre punts de la zona de descens a la Divisió d'Honor.