L'esforç del Benidorm no obté recompensa (33-35)

L'equip de Fernando Latorre ha plantat cara al quart classificat de la Lliga, el Logronyo, en la tornada a la competició després del brot de Covid en la plantilla

Iker Serrano, autor de set gols, fa un llançament a porteria
Iker Serrano, autor de set gols, fa un llançament a porteria / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm ha tornat a la competició després de superar el brot de Covid-19 que ha afectat la plantilla amb una derrota contra el quart classificat de la Lliga Asobal, el Logronyo, per 33-35. La bona actuació de l'equip de Fernando Latorre no ha tingut premi per l'efectivitat del rival.

El Logronyo ha trencat la igualtat que s'ha vist durant quasi tot el duel els últims deu minuts, quan ha aconseguit una renda de tres gols. Amb la gran actuació d'Íker Serrano, autor de set gols, no n'hi ha hagut prou per a sumar almenys un punt davant l'encert del porter Jorge Pérez, que ha fet inútils les temptatives dels de la Marina Baixa.